2017-12-13 06:56:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma sok dolgot tisztázhat

Napi horoszkóp december 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19. 
A Mars már átlépett a Skorpió jegyébe. Ma sok dolgot átvilágíthat, tisztázhat, és nagyot léphet előre, főleg a pénzügyeket illetően. A bolygók egy régi szerelem újraéledését jelzik! Egy kedvező állásajánlat vagy pályázati felhívás megmozgatja a fantáziáját.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars és a Hold is szemben áll a Bika jegyével. Sajnos mások sokkal gyorsabbak önnél, és egy bizonyos dologban nem jut előre. A türelem rózsát terem, majd eljön az ön ideje is… A magánéletben is, a munkahelyén is főleg a hozzáállásától függ, mennyire lesz elégedett az eseményekkel.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll, a Merkúr hátráló mozgásban van, de ettől függetlenül az ön lendülete nem lankad. Sok mindent sikerül elintéznie, összehoznia. Környezetére nagyon jó hatást gyakorol azzal, hogy mindenre helyzetben van véleménye, ötlete, és kérés nélkül is felvállalja mások problémáit.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jobb, ha nem bonyolódik abba a szakmai vitába, ami a főnökei és kollégái között alakul ki. Túlságosan elragadhatja a hév, ezzel pedig árt a kapcsolatainak! Egyszerre szeretne mindenütt helytállni, ám a kifulladásig végzett munka vagy a család, vagy az egészség rovására mehet...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Nyugodt és elégedett napja lesz. Nagyon tartalmas beszélgetéseket folyathat egy jó barátjával vagy a kedvesével. Az érzelmi témák kerülhetnek előtérbe. Bár ragyogó formában van, az ötletei mégis csak lassan realizálódnak.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma különösen figyelnie kell arra, hogy csak olyasmit várjon el a másiktól, ami nem haladja meg az illető erejét. Így valóban számíthat rá, mert teljesíteni is tudja a kéréseit, és a közös munka (akár a szakmában, akár a magánéletben) ragyogó eredményeket hoz.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars és a Hold is a Skorpió jegyében áll. Rengeteg új ötlete van, tehetségét kibontakoztathatja. Az azonban előfordulhat, hogy a pénzügyek miatt veszekedésekre kerül sor a családban.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most alapjában véve bizalmatlan, és mindent alaposan körüljár, mielőtt dönt, de az előítéleteitől képtelen szabadulni. Jó lenne, ha beszélgetne a problémáiról a barátaival!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Merkúr együtt áll a Nappal a Nyilas jegyében, az ön 12. sorsterületén. Nehezebben tud előre jutni. Bizonyos terveinek hagyjon időt, és pár nap múlva tegyen egy új kísérletet.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Merkúr együtt áll a Nappal a Nyilas jegyében, az ön 12. sorsterületén. Nehezebben tud előre jutni. Bizonyos terveinek hagyjon időt, és pár nap múlva tegyen egy új kísérletet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Sok dolgot kínál ez a mai nap, ám összetorlódnak az események. Sok mindent tervezhet, és amibe belefog, az nagyobb fáradság nélkül sikerülni is fog. Ma érdekes újdonságokról hall majd, és ez mindenek előtt a hivatásában jelent segítséget.


Halak: II. 19. - III. 20.
Többen is önhöz fordulnak a problémáikkal, ez persze hízelgő, ám fárasztó is lehet. Szerencsére annyi szeretet van önben, hogy mindenkinek jut belőle.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: